Az Ipari Park korszerűsítése

A "Nyírbátori Ipari Park bővítése út és közműépítéssel" című pályázat keretében a Nyírbátori Ipari Parkban három nagyszabású fejlesztés valósult meg. Elkészült az elkerülőút, mely nagy segítégére van mind a lakosoknak, mind a cégeknek, hiszen ezen útszakaszon közlekedhetnek a kamionok, teherautók, ezzel elkerülve a belvárost, ahol ennek köszönhetően csökken a forgalom, mellyel az utak állapotát is óvni kívánjuk hosszú távon.

A projekt másik része egy óriási közműfejlesztés, mely az ipari parkban működő vállalatok működését, bővítését és fejlesztéseit segíti. A pályázat harmadik része pedig a buszpályaudvar megépítése volt, mely a busszal közlekedő dolgozók biztonságos, kulturált közelekedéséhez járul hozzá.

A beruházás több forrásból valósult meg: 1,021 milliárd Ft pályázatból, 200 millió Ft többlettámogatásból, 327 millió Ft saját forrásból, 672 millió Ft pedig az elektromos hálózatot üzemeltető által beépített forrásból. A fejlsztések összértéke így több, mint 2 milliárd Ft.

A projekt zárórendezvényét többek között megtisztelte jelenlétével Prof. Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Seszták Oszkár a Sz-Sz-B Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő és dr. Veres János Nyírbátor díszpolgára is.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a projekt sikeres megvalósulásához történő hozzájárulást.

KÉPEK

Nyomtatás