Gyógyíthatatlan betegségben szenvednek a szocialista elvtársak.

Bajnaitól tudjuk, hogy betegségük fájdalmas, hiszen minden fájni fog, ha visszakerülnek a hatalomba. (És ebben, de sajnos csak ebben teljesen igazat mondott…)

Mára azért már az is bebizonyosodott, hogy gyógyíthatatlanok is, az MSZP-s liberális elmebajra nincs orvosság!

A teljesség igénye nélkül pár példa, mit is okozhat az elmebetegség, az amnézia:

Ma többen dolgoznak eu-s országban, mint korábban. Igaz, hiszen a szabad munkavállalás az uniós országokban ezzel jár. Na de ki is üldözte el az embereket hazánkból? Ha nem tetszik el lehet menni ebből a kurva országból! Nem a nagy visszatérő Gyurcsányt kellene felemlegetni ilyen esetben?

Csökkennek a bérek, romlik az emberek megélhetési lehetősége. Mondják ezt a velejükig romlott szocik akkor, mikor 40 éves rekordokat dönt az ALACSONY infláció, mikor a nyugdíjak, a fizetések REÁLÉRTÉKE is nő!

Az emberek elszenvedői, s nem haszonélvezői a jelenlegi kormányzásnak. Nos most végre az én gyenge elmém is megvilágosodott! Most már tudom, hogy Gyurcsány, Veres, Bajnai meg az egész bagázs pusztán az  én és a magyar emberek haszonélvezete miatt vették el a 13. havi fizetésünket, szüntették meg a 13. havi nyugdíjat, 15% fölötti infláció alatt adtak 0,5 (azaz fél!) százalék nyugdíjemelést, 8 éven keresztül a közalkalmazottak egy peták béremelést nem kaptak!

De megnyugodhatunk! Minket polgárokat és az országot is csak azért taszították a csőd szélére, hogy mi élvezhessük az ő uralkodásukat!

De még nem tudok teljesen megnyugodni…

Nem értem, tényleg ennyire hülye lennék, hogy az általuk hangoztatott hazugságokat maszlag nélkül benyelem, vagy gyógyíthatatlan elmebetegek akarnak visszajönni a hatalomba?

Szanyit idézve, most már az én tö… is kezd tele lenni e sok mocskos hazudozóval…

bubo

Küldje el véleményét!


Érdemes megnézni