A baloldali közösség, a hozzájuk csapódott Jobbikkal tehetlenül és hitetlenül nézik Magyarország és a magyar polgárok sikereit.

A csőd szélén álló Magyarországból az elmúlt 4 év alatt stabil ország lett.

Pedig a nemzetközi szocialista bagázs is mindent elkövetett, hogy csődbe juttassa Hazánkat, s ehhez asszisztált a hazai ellenzék egésze.

Ma, mikor érezhető a zsebünkön is pl. a rezsicsökkentés, ők csak legyintenek, hogy mi az? Több kéne! Nem így kéne!

Érdekes módon, mikor hatalmon voltak csak a rezsiköltségek emelésében tudtak gondolkodni, most meg fitymálnak.

Ilyen nemzetközi ellenállás, ilyen banki ellennyomás ellenére igenis az Orbán kormány hatalmas tettet vitt végbe, s vezette sikerre Magyarországot!

Az eredmények becsmérlése a szocik részéről már-már természetes, hiszen ők mindig is a magyar nép ellen, a bankok és a multik érdekei mellett álltak ki!

Na és mit várhatnánk attól a Jobbiktól, akik csak és kizárólag komenyista sajtókból idéznek buta cikkeket. Ezzel is megmutatják hová is tartoznak ők. Elég a facebook-on megnézni néhány jobbikos bejegyzést, vagy elég a nyírbátori jobbikos képviselő munkáját megnézni, s nyugodt lélekkel kijelenthetjük: MSZP-Együtt PM = Jobbik!

Én bízom abban, hogy e kezdeti eredményeket, e kezdeti sikereket hazánk minden józanul gondolkodó polgára tudja értékelni, s a közelgő választásokon újabb 4 év bizalmat ad a jelenlegi kormánykoalíciónak, hogy mostmár még jelentősebb sikereket érhessenek el!

Én köszönöm eddigi kemény, kitartó munkájukat is!

N. K. - Nyírbátor

Küldje el véleményét!


Érdemes megnézni